Portrætfotograf i Aarhus / Hinnerup

Jeg har stor erfaring i fotografering af portrætter og elsker arbejdet med forskellige mennesker.

Bemærk adresseændring. Jeg er flyttet til Højbjerg.

Uanset hvordan portrættet skal bruges, er det vigtigt at personen fremstår så skarpt som muligt ift. den kontekst, billedet skal bruges.

Et professionelt portræt er super vigtigt, for at skabe et godt førstehåndsindtryk – både på virksomhedens hjemmeside eller på den enkelte persons LinkedIn, CV eller Tinder-profil. Er det dit eller den anden ansøgers CV, der trækker jobbet hjem? Vælger kunden din eller konkurrentens forretning? Et ordentligt portræt kan være én af de afgørende faktorer.

Når portrætbilledet er skudt hos en portrætfotograf med ordentligt lys og i det rigtige miljø, vil det helt automatisk udstråle kompetence og seriøsitet – At du mener det alvorligt – og det giver plus point hos modtageren.

Erhvervsfoto og medarbejderportrætter er en spidskompetence

En af de ting, jeg beskæftiger mig rigtig meget med, og finder stor glæde i, er erhvervsfotografering. I den forbindelse løfter jeg i sagens natur mange portrætopgaver for både små og store virksomheder.

Portræfotograf i Aarhus kan du finde her.

Jeg har stor erfaring med at fotografere medarbejderportrætter, så billederne er i virksomhedens ånd og samtidig følger virksomhedernes CVI (corporate visual identity) bedst muligt, så vi holder stilen.

erhvervsportræt

Hey! Vil du høre mere om portrætfoto? Send da en mail eller ring

Jeg har studie i Højbjerg, Aarhus, men løser opgaver på location i hele Danmark.

Er du interesseret i at høre mere om portrætfoto, så skriv en mail eller giv et kald.

Jeg er super spændt på at høre mere

Er du på udkig efter portrætter af dig selv eller en flok medarbejdere? Har I en lille butik i byen eller er I et stort konsulenthus? Måske er det en helt anden opgave en portrætfoto?

Jeg er vildt spændt på at høre mere, så giv et kald eller skriv en mail gennem kontaktformularen her…